Min mening: Slut med at lænse Hovedstaden for kvalitet

Det skal være slut med, at hovedstaden bliver lænset for kvalitet, indhold og sammenhængskraft i diverse politiske kompromisser. Sådan lyder det fra Klaus Riskær Pedersen, (partiet Klaus Riskær Pedersen).

Af Klaus Riskær Pedersen, folketingskandidat for partiet Klaus Riskær Pedersen i Københavns Storkreds

Det skal være slut med møder her og der i Folketingets Finansudvalg, hvor vor hovedstad strippes for institutioner og arbejdspladser. Kun med nød og næppe lykkedes det at redde Filmskolen m.v. for at ende i det jyske.

Vi vil ikke finde os i, at vor hovedstad bliver lænset for kvalitet, indhold og sammenhængskraft i diverse politiske kompromisser.

Det skal være slut.

Hvis DF vil have flere udflytninger, så kan de flytte Kriminalforsorgen, der ligger på Christianshavns bedste beliggenhed, og så laver vi ejendommen om til et Iværksætter- og Kreativt Innovationscenter.

MIN MENING

Slut med frasalg og istandsættelser til kæmpe huslejer.

Har vi ejendomme i overskud, så lad staten sætte handling bag ord: Hvorfor skal alt der er velbeliggende laves om til dyre erhvervsudlejnings-kvadratmeter? Vi vil hellere give husly til udvikling og opstart, så vi tiltrækker virketrang og skabervilje. Vil staten ikke, så må Københavns Kommune finde pengene eller leje ejendommene.

Det samme gælder Gammel Dock og et par andre smukke bygninger, man nu sidder og pusler med at afhænde i Natur- og Skovstyrelsen eller Statens Ejendomsselskab.

Hvis der skal sælges mere, skal det være til fordel for skabelsen af kreative udviklingsmiljøer som en naturlig del af en storby. Og vor hovedstad.

Jeg vil stemme imod ethvert aktstykke i Finansudvalget, der vil sælge vore kulturværdier og gøre det stadigt mere umuligt for borgerne og ungdommen at trives i vor egen by.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Ole Bjørstorp

Vraget borgmester truede med at forlade S - nu skifter han mening

Stormflod (1)

Ny rapport om kæmpe ø-projekt får lunken modtagelse: "Det er simpelthen dødens pølse"

Enhedslistens erhvervsordfører Victoria Velasquez

Enhedslisten vil give gavekort til millioner af danskere

vote-hilleroed.jpg

Magten kan skifte ved kommunalvalget i Hillerød - nu vil V og S vise deres forskelligheder

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere