Skynd dig: 150.000 kr i spil til årets Fantastiske Fællesskab

Søndag er sidste chance for at tilmelde sig konkurrencen. Tilmeld din forening eller dit fællesskab på tv2lorry.dk/ff

Sidste år vandt Københavns Livredderklub titlen som årets mest Fantastiske Forening i TV 2 Lorrys sendeområde. I år er konkurrencen endnu større. Alle Danmarks otte TV 2 regioner er gået med, og i år bakker både Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet op om projektet. Samtidig gør vi nu plads til både foreninger og andre slags fællesskaber. I hele landet kan skønne foreninger og andre unikke fællesskaber lige nu tilmelde til Fantastiske Fællesskaber. Hører dit fællesskab hjemme i TV 2 Lorrys sendeområde kan du tilmelde den her.

Når fristen for tilmeldinger udløber på søndag d. 1. april, vil en jury i hver region udpege 10 fællesskaber, som går videre i konkurrencen. Vi producerer små portrætfilm om alle nominerede og gør klar til regionale finaler i hele landet. Til september er det så op til alle seere og brugere i landet at afgøre, hvem der skal vinde titlen i netop deres region. I hovedstadsområdet kan du hele tiden følge processen og afstemningen på tv2lorry.dk/ff.

Vinderen i hver af de otte TV 2 regioner får 50.000 kroner og går videre til landsfinalen. Her skal der igen stemmes og vinderen af landsfinalen offentliggøres ved et stort tv-show 3. november. Det fællesskab, der kåres som årets mest fantastiske vinder landsfinaleprisen på 100.000 kroner.

Er du med i et Fantastiske Fællesskab – så er det bare om at få det tilmeldt. Tilmelding sker, som skrevet, på tv2lorry.dk/ff

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Hillerød Madmarked

Nyt madmarked på vej: "Det er, hvad folk vil have"

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

Våbenskjold collage

Den store våbenskjoldsquiz: Hvad er historien bag din kommunes logo?

25_seconds

play
Oplev i weekenden:
Kom med på skattejagt!

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere