Seks danskere døde ved brand i Sverige

Nordsjællands og Midt- og Vestsjællands politi er blevet anmodet om at hjælpe det svenske politi med at underrette mulige pårørende.

De seks døde ved branden i Sverige er alle danskere: fire voksne og to børn, oplyser svensk politi.
 
De seks ofre for weekendens brand i et sommerhus i Sverige er alle danske statsborgere. Det bekræfter politiet ved Västra Götaland over for Ritzau.
Der er tale om fire voksne og to børn. Det siger talsmandsmand for politiet Lars Tunefiord til Ritzau.
- Jeg kan bekræfte, at de seks døde er danskere. Der er tale om fire voksne og to børn, siger han.
Lars Tunefiord ved endnu ikke, om alle pårørende i Danmark er blevet underrettet.
To af de danske politikredse bekræfter over for Ritzau, at de er blevet anmodet om at hjælpe det svenske politi med at underrette mulige pårørende.
- Vores opgave går alene på at få kontakt til de her mennesker og så sætte dem i forbindelse med det svenske politi og Udenrigsministeriets Borgerservice, siger vagtchef Boye Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi.
Også betjente hos Nordsjællands Politi har fået samme opgave.
- Vi er blevet bedt om at underrette nogle pårørende. Resten af hændelsesforløbet ligger hos svensk politi, og så blander vi os ikke i efterforskningen, siger vagtchef Søren Bjørnestad fra Nordsjællands Politi.
Det rustikke og beskedne sommerhus, der hverken havde el eller vand indlagt, brød tilsyneladende i brand natten til søndag. Men først søndag formiddag blev branden opdaget.
Først søndag aften var brandstedet kølet så meget ned, at politiet kunne komme i gang med de tekniske undersøgelser.
Mens svensk politi nu er sikre, at de omkomne er danskere, så han man stadig ikke overblik over årsagen til dødsbranden.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik