Rockere fængslet for knivstik mod tyrkere

17. august blev to tyrkere stukket flere gange med kniv i Ishøj. I alt er 10 personer mistænkt i sagen.

En stor gruppe mænd med tilknytning til rockerklubben District 26 i Brøndby er mistænkt for at have forsøgt at dræbe to tyrkiske mænd med kniv.

Torsdag blev tre af dem varetægtsfængslet frem til 2. oktober, mens en fjerde fik sin anholdelse opretholdt i tre døgn, oplyser Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Dermed er i alt otte mænd fængslet for forbrydelsen - alle sigtet for drabsforsøg.

De seneste fire blev anholdt i forbindelse med en større aktion onsdag formiddag i et rockerklubhus på Lyngager i Brøndby, hvor man både fandt knive og en skarpladt pistol.

Efterfølgende fortalte vicepolitiinspektør Carsten Jansson, at man på trods af anholdelserne fortsat leder efter yderligere to personer, der menes at have medvirket ved drabsforsøgene i en tyrkisk klub i Ishøj 17. august.

- Fire af de mistænkte har siddet varetægtsfængslet siden dagen efter drabsforsøgene, og nu har vi anholdt fire mere. Men vi mangler altså stadigvæk to, sagde Carsten Jansson.

Opgøret i den tyrkiske klub, hvor to mænd på 24 og 29 år blev stukket, er næppe banderelateret, men bunder snarere i uenigheder om hashmarkedet, forklarede vicepolitiinspektøren.

District 26 var indtil for nylig en del af rockerklubben Satudarah, men har siden brudt med klubben og er netop blevet optaget i den hollandske rockerklub No Surrender.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Brøndby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere