Foto: TV2/Lorry

Rejsekortet får en huske-app

Den nye app fra rejsekortet kommer i januar og hedder Rejs Nemt. App'en skal hjælpe de rejsende med at huske at tjekke ud, så man ikke skal betale 50 kr. i bøde for glemt udtjekning.

Det udskældte rejsekort lancerer en ny app i januar. App'en fungerer på den måde, at brugeren taster rejsen ind og vælger, hvornår man vil have en reminder. App'en kan på den måde hjælpe den rejsende med at huske at tjekke ud.

'Du kan selv indstille app'en så den siger til, når du skal huske at tjekke ud, det kan være 300 meter før din rejse er slut eller 500 meter, man bestemmer selv,' siger direktør Bjørn Wahlsten for Rejsekortet A/S.

Men Selskabet bag rejsekortet har planer om at lave endnu en app. Den skal have den ekstra funktion, at den rejsende skal kunne tjekke ud via app'en, hvis man har glemt at tjekke ud i bussen eller på stationen. Derfor har selskabet udskrevet en konkurrence om den bedste og mest gennemtænkte idé.

'Grunden til, at vi går ud med en større konkurrence, er, at det på den ene side skal være så enkelt så muligt, og på den anden side skal vi finde på en løsning, der ikke kan snydes med, ' fortæller Bjørn Wahlsten.

Se hele interviewet med Bjørn Wahlsten her