Racerkører - mød hurtig kvinde på banen og privat

24-årige racerkører Michelle Gatting er lige nu aktuel i racerklassen Danish Superturisme og i tv-programmet Sådanmark. Følg hende på TV 2 Lorry hele denne weekend.

Denne weekend kan du møde den 24-årige racerkører Michelle Gatting fra Vedbæk i hele tre forskellige programmer på TV 2 Lorrys egen kanal, Lorry+ og tv2lorry.dk

Første gang er i aften fredag, hvor hun kl. 18.35 er gæst i programmet Sådanmark - med genudsendelse fredag kl. 21.20. Og på tv2lorry.dk i serien Sådanmark

Lørdag vises anden del af interviewet med Michelle Gatting i Så'Danmark kl. 18.35 - med genudsendelse søndag kl. 10.55 og 18.35. Og ligeledes på tv2lorry.dk i serien Sådanmark 

På søndag d. 6. maj går startskuddet for andet løb (eller afdeling, som det hedder) i racerbils-serien Danish Superturisme 2018. 

Her kan du følge Michelle Gatting og de andre racerkørere live direkte fra Ring Djurslandfra kl. 13.40 og fire timer frem - også på TV 2 Lorrys egen tv-kanal, Lorry+ eller tv2lorry.dk.  

Michelle kæmper med i toppen 

Michelle Gatting debutterede i år som kører i Danish Superturisme klassen, hvor markerede sig allerede i første løb i april, som en der vil være med i toppen. 

Se Michelle Gatting kæmpe sig fra en fjerdeplads til en førerposition i andet heat af første afdeling af Danish Superturisme 2018. En position hun desværre ikke holdt pga. en staf.

Hun er en af de kørere, som bl.a. kommentatorer ved Danish Superturisme Thomas Wulff mener kan ende på podiet. Efter første heat i første løb sagde Thomas Wulff sådant her om Michelle Gattings debut.

- Michelle Gatting var med blandt de absolut hurtigste. Hun har etableres sig i klassen. Hun har allerede været i nærkontakt med nogle af drengene. Hun har også skældt lidt ud. Hun har også smilt til os. Hun har vundet vores hjerter. Det er fuldstændigt som jeg forventede at Michelle Gatting gør, fordi hun har det her iltre temperament og så vender hun sig om og smiler til os, og så er alt tilgivet. En gave til den her klasse.

Se hele første afdeling af racerløbet Danish Superturisme her - og anden afdeling på søndag

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere