Politiet kan ikke gøre mere for forsvunden 17-årig pige

Den 6. december gik 17-årige Mette Hoffmann ned for at se til naboens kattekillinger i Fredensborg, og siden har hendes forældre ikke set skyggen af hende.

Hvis man vil, kan man forsvinde, siger politikommissær Henrik Hattel fra Nordsjællands Politi, som erkender, at sagen har stået i stampe i en måned: - Vi ved ikke, hvor hun er. Der bliver ikke gjort noget i øjeblikket, for vi ved ikke, hvor vi skal lede, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Politiet har fået henvendelser fra forskellige steder i hele landet, men når hun er blevet set et sted, er hun allerede over alle bjerge, når politiet får henvendelsen, og så giver det ikke mening at rykke ud, lyder politiets forklaring.

En forklaring, som Mettes mor Karina Hoffmann godt kan forstå, men har svært ved at acceptere.

- Jeg har altid tænkt på politiet som nogen, der hjælper, når man har brug for det. Men hvor skulle de lede? Det er trist. Man føler sig meget alene, siger moren, som dagligt går ture for at lede efter datteren. Hun foreslår, at man tager kontakt til pigen, hvis man ser hende.

- Gå hen og sig »er du ikke Mette?«, og tilbyd hende at hjælpe med at ringe hjem, opfordrer hun.

Ifølge både familien, politiet og organisationen Missing People er det sandsynligt, at pigen skjuler sig hos nogen.

- Det er en usædvanligt svær sag, fordi hun ikke vil findes, og fordi hun er i stand til at flytte sig, siger René Nielsen, som er bestyrelsesformand i Missing People.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik