Politiet aflyttede sexhersker

48-årig annoncerede med sine unge piger over nettet og skaffede dem kunder. Det antyder telefonaflytning.

Politiet var med på en lytter, når en 48-årig sextiltalt snakkede i telefon i tiden, inden han blev anholdt i slutningen af 2009. En af telefonsamtalerne blev afspillet fredag eftermiddag i Lyngby ret, hvor manden sidder tiltalt for overgreb mod mindreårige piger.

Telefonsamtalen foregik mellem en fyr kaldet "Peter" fra Holstebroegnen og den tiltalte. "Peter" reagerede på en annonce på nettet, hvor man kunne møde de piger, som den tiltalte ifølge anklagemyndigheden agerede en form for alfons for.

- Hun er jo lille, Peter. Hun vejer jo kun 38 kilo, og så er hun ikke ret gammel. Hun er 16, kan man høre den tiltalte sige på aflytningsoptagelsen.

Man hører også den tiltalte fortælle, at han har en 17-årig i Aalborg, der kan optræde som såkaldt domina, altså en sexpartner, der for eksempel giver pisk.

- Jeg har en god domina oppe i Aalborg. Hun er 17, men du skal lægge stedet til eller leje et hotelværelse, for hun bor hjemme hos mor og far, fortæller den tiltalte på aflytningen.

Den tiltalte afvise dog, at samtalen på nogen måder handler om, at formidler kontakt til purunge prostituerede. Det selv om, der bliver nævnt beløb på mellem tre og seks tusind kroner.

Den 17-årige er formentlig en døvstum pige, som manden også er tiltalt for at føre ud i prostitution. Den 16-årige pige er hans "bolleveninde", som han selv kalder det. Også en samtale med hende blev aflyttet af politiet.

- På et eller andet tidspunkt, så har vi været sammen et år. Jeg har aldrig været sammen med nogen så længe som med dig, hører man pigen sige.

- Jeg tror faktisk, du tvang mig til at sige, at jeg elskede dig, så mange gange, at jeg til sidst mente det, hører man også pigen fortælle.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere