Det er oplysninger om denne koksgrå VW Polo, Nordsjællands Politi søger oplysninger om Foto: localeyes.dk

Politi søger vidner i rocker- bandesag: Har du set denne bil?

I torsdags blev to personer fra rocker- bandemiljøet anholdt efter en dramatisk biljagt. Personerne Nu mangler politiet hjælp til at kortlægge deres færden.

To personer blev sent torsdag aften anholdt af Nordsjællands Politi efter en hektisk biljagt i Allerød.

Efter anholdelsen, hvor bilen kørte galt og de to personer blev tilbageholdt, fandt politiet en pistol. Dagen efter blev de to varetægtsfængslet og sigtet for drabsforsøg og våbenbesiddelse.

Her ses den pistol, som politiet fandt efter anholdelsen Foto: localeyes.dk

Nu mangler politiet offentlighedens hjælp til at få kortlagt de anholdtes færden frem til pågribelsen af politiet. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Poliet leder især efter vidner, der kan have set en koksgrå VW Polo af nyere årgang med nummerpladerne FC 47 841 i perioden tirsdag den 10. oktober til torsdag den 12. oktober om aftenen i og omkring Allerød. 

Læs også Efter biljagt: To mænd anholdt for drabsforsøg og våben

Politiet: Bandekonflikt under opsejling

I pressemeddelelsen oplyser Nordsjællands Politi, at de i starten af ugen opdagede en mulig "latent konflikt mellem forskellige grupperinger".

Derfor ønsker politiet også informationer fra borgere, der kan have set bilen i eksempelvis Hillerød, Helsingør, Nivå eller København.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på 114. 

Læs også Alvorlig voldssag på Strøget: Politiet søger vidner