Piger dømt skyldige i grov voldssag

Tre piger på 16, 16 og 15 år blev onsdag kendt skyldige i en usædvanlig grov voldssag mod en 17-årig pige. Det skriver SN.dk I september blev den 17-årig pige overfaldet af de tre piger ved en sø i Karlslunde.

De tre piger havde planlagt, at der »skulle ske« noget med offeret, fordi hun angiveligt var lun på den enes kæreste, og fordi hun havde bagtalt pigen.

I retten fortalte de tiltalte alle, hvordan de slog og ydmygede den 17-årige. Hun blev slået med en stor kæp, sparket mens hun lå ned og brændt med cigaretter. Til sidst tog de tøjet af hende og smed det ud i søen og op i et træ. Pigen måtte tage S-toget hjem næsten nøgen.

Retten i Roskilde fandt, at selvom de tre tiltalte havde medvirket på forskellig måde til volden, så skulle de alle dømmes for samtlige ugerninger.

To af pigerne blev idømt ungdomssanktion, en toårig struktureret og kontrolleret socialpædagogisk behandling. Den tredje pige har endnu ikke modtaget sin straf, da retslægerådet mangler en udtalelse om pigens mentalundersøgelse.

Anklager Maria Kjeldsen er tilfreds med dommen:

- Det er en meget grov sag - usædvanlig grov, når man tager de tre tiltaltes alder i betragtning, siger hun til SN.dk.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere