Stor butikskæde lukker 15 butikker - se hvilke her

Butikskæden Stof 2000 forsøger at redde 150 arbejdspladser ved at tilføre ny kapital i en rekonstruktion af virksomheden.

Butikskæden Stof 2000 lukker 15 butikker landet over. Årsagen til de mange lukninger skal findes i dårlig økonomi hos butikskæden, der i øjeblikket er i gang med en rekonstruktion af virksomheden.

Det oplyser Stof 2000 i en pressemeddelelse.

- Stof 2000 A/S går i rekonstruktion, og der arbejdes på at fortsætte virksomheden i en anden form, siger bestyrelsesformand Claus Madsen i meddelelsen.

Stof 2000, der sælger sy- og stofvarer i hele landet, har haft økonomiske vanskeligheder de seneste år i en branche, hvor tilbagegangen ifølge Danmarks Statistik har været 20 procent, står der i pressemeddelelsen.

Forsøger med ny kapital

Af pressemeddelelsen fremgår det, at virksomheden for tre år siden gik konkurs og blev overtaget af en ny ejerkreds, som ikke har formået at få butikskæden på rette kurs. Nu forsøger man igen.  

- Der er tidligere tilført kapital til virksomheden, og det undersøges nu, hvorvidt det kan ske igen, oplyser bestyrelsesformanden og fortsætter:

- Al den stund, vi er tæt på at være i positiv drift, test af et nyt koncept med flere varer, som viser lovende takter, og ikke mindst hensynet til 150 arbejdspladser, gør, at vi søger en løsning, som indebærer fortsat drift i vores butikker, siger Claus Madsen.Det ligger dog fast, at 15 butikker fra tirsdag er blevet lukket, mens 10 butikker samt butikskædens webshop holdes åbne.

TV 2 forsøger at få en kommentar fra direktør Keld Askær.

Det er disse 15 Stof 2000-butikker, der lukker:

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

SAS Scandinavian Airlines

Corona giver SAS største underskud i selskabets historie

Københavns lufthavn

Lufthavnen fyrer igen medarbejdere

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere