Nabo til sigtet i politiskyderi: "Han har også skudt efter mig"

Naboer til den 26-årige, der er sigtet for at have skudt betjent, er chokerede: - En vild dreng, men en stille voksen.

Den 26-årige mand, der er sigtet for at have skudt en politibetjent i hovedet foran politistationen i Albertslund tirsdag morgen, har tidligere gjort sig bemærket ved at skyde med softgun-kugler efter folk.

quote Al den snak om ”en gal mands værk” kommer helt bag på mig. Jeg har ikke lagt mærke til nogen psykiske problemer.

Nabo til gerningsmanden

Allerede tirsdag fortalte politiet, at man kendte den 26-årige fra en tidligere episode, hvor han havde affyret en softgun på en politistation.

Også en nabo i den rækkehus-bebyggelse, hvor den 26-årige bor sammen med sin mor og sin 22-årige lillebror fortæller, at han for nogle år siden blev beskudt med softgun-kugler af den nu 26-årige sigtede. Naboen, hvis navn er TV 2 bekendt, var blevet beskudt, mens han gik i sin have – uden dog at komme noget til.

Naboerne i kvarteret reagerer ellers med overraskelse og tristhed over, at den 26-årige angiveligt står bag dagens skyderi. 

Naboer: - Han var ikke en gal mand

Politiet gennemførte i dag en ransagning af den 26-åriges bopæl i bebyggelsen, blandt andet på jagt efter gerningsvåbnet. Det formodede gerningsvåben blev allerede mandag meldt stjålet i Rødovre Skytteklub, hvor den 26-årige er medlem. Skytteklubben anmeldte til politiet, at man manglede en pistol, og at man mistænkte den 26-årige for at have taget det med hjem.

Naboerne beskriver den 26-årige som en stille ung mand. Oplysningerne om, at han skulle have psykiske problemer kommer dog bag på naboerne.

- Al den snak om ”en gal mands værk” kommer helt bag på mig. Jeg har ikke lagt mærke til nogen psykiske problemer, siger en nabo, der har kendt familien godt.

Flere naboer beskriver dog den sigtede som en ”rod” som dreng. Men siger samtidigt, at der aldrig har været problemer eller larm med ham som voksen, efter han kom i lære som håndværker. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

brand i ishøj gildbroevej

play36 boliger ødelagt efter brand i etageejendom: 91 beboere skal genhuses

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

brand ishøj

Beboer løsladt efter voldsom brand i Ishøj

retten i Roskilde

78-årig dømt for hvidvask af næsten 50 millioner kroner

Albertslund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere