Medie: Investor melder Lyngby-sponsor til politiet

Torben Jensen, indehaver af det konkurstruede selskab Hellerup Finans, siger til til DR at han tager politianmeldelsen med sindsro.

En investor i det konkurstruede selskab Hellerup Finans, der er hovedsponsor i fodboldklubben Lyngby Boldklub, har meldt selskabet og indehaveren Torben Jensen til politiet, skriver DR

Ifølge investoren, Hans Henrik Kleinert, er 100.000 kroner af hans pensionsopsparing, som han i 2014 investerede i Hellerup Finans med henblik på et solcelleprojekt, i stedet gået til Lyngby Boldklub.

-Jeg føler mig bedraget. Jeg gik ind i firmaet Hellerup Finans, der havde udsigt til at skulle blive børsnoteret, og som var under tilsyn, og som havde investeret i solceller. Men så ender det med, at mine penge havner i en fodboldklub, og hvis der er noget, som ligger mig fjernt, så er det at investere i en fodboldklub, siger Hans Henrik Kleinert. 

Ifølge 21søndag på DR har Kleinert i denne uge politianmeldt Torben Jensen og Hellerup Finans.

Ifølge DR tager Torben Jensen, indehaver af Hellerup Finans politianmeldelsen, bekendt med politianmeldelsen og han afventer politiets reaktion 'med sindsro'. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Retten i Roskilde

Bedrog svage og ældre for millioner: Mand fra Greve fængslet

Lucas Kragh Christiansen

Politiet efterlyser igen mistænkt med nyt foto fra efterforskningen

Lyngby-Taarbæk

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere