Partihop: Liberal Alliance-politiker skifter parti

Poul Vagn Jensen fra Gentofte Kommunalbestyrelse forlader Liberal Alliance til fordel for et forholdsvist nyt parti Nye Borgerlige.

Poul Vagn Jensen vil fremover repræsentere Nye Borgerlige i Gentoftes kommunalbestyrelse.

Han har 25 års erfaring som selvstændig erhvervsdrivende, og har været medlem af Liberal Alliance i seks år. Men det er især indvandrerområdet og EU-politik, der får Poul Vagn Jensen til at søge væk fra Liberal Alliance og over til Nye Borgerlige: 

- Man kan sige, jeg er jo erhvervsmand, så jeg er vant til at se på, hvor jeg kan opnå mest i forhold til min indsats. På udlændingeområdet og i forhold til EU-stof, der er Nye Borgerlige en klar fordel, fordi det er nemmere at arbejde i medvind, end at skulle påvirke den interne linje, forklarer Poul Vagn Jensen, til TV 2 Lorry.

I forhold til den økonomiske politik ligger Liberal Alliance og Nye Borgerlige dog tættere på hinanden, forklarer han. Det bekymrer ikke Poul Vagn Jensen at partisiftet sker til et lille forholdsvist uprøvet politisk parti:

 - Jeg er vant til at skulle løbe en risiko i forhold til mit erhverv. Jeg tror på, at det er det rigtige at skifte parti, hvis jeg skal gøre det rigtigt, så skal jeg gøre det her, siger han.
 

Hvem er Nye Borgerlige?

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Ole Bjørstorp

Vraget borgmester truede med at forlade S - nu skifter han mening

Stormflod (1)

Ny rapport om kæmpe ø-projekt får lunken modtagelse: "Det er simpelthen dødens pølse"

Enhedslistens erhvervsordfører Victoria Velasquez

Enhedslisten vil give gavekort til millioner af danskere

vote-hilleroed.jpg

Magten kan skifte ved kommunalvalget i Hillerød - nu vil V og S vise deres forskelligheder

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere