Ny prognose Nordsjælland går fri af stormen Knud

Fredag rammer stormen Knud, som kan blive den kraftigste storm i Danmark i september siden 1988. Nu ser det ud til, at Nordsjælland går fri.

Har man trampolin i haven, skal man sørge for at binde den godt fast. Sådan lyder opfordringen, når stormen Knud rammer Nordsjælland fredag. Billedet her er fra en tidligere storm. Foto: Bjarke Bo Olsen - ritzau Scanpix

OPDATERING fredag kl. 9: Ifølge DMI vil stormen Knud nøjes med at ramme den nordvestlige og nordlige del af Jylland. Resten af landet vil også opleve kraftige vindstød, men det er ikke noget som når over varslingsgrænserne.

Oprindelig artikel fra torsdag aften, hvor prognosen var anderledes

Fredag varsler DMI en storm, der kan blive den kraftigste storm i september måned siden 1988.

Selvom vi her i hovedstadsområdet er det af de steder, som slipper aller nådigt, så er der altså områder, hvor man alligevel bør tage sine forholdsregler, oplyser TV2's meteorolog, Jens Ringgård.

Langs Nordsjællands kyst vil stormen, der har fået navnet Knud, nemlig ramme med vindstød af stormstyrke.

- Hvis man har trampoliner eller havemøbler ude, så er det en god idé at tage møblerne ind, og tøjre trampolinerne godt fast til noget, fortæller Jens Ringgård. 

01:15 Luk video

Det kraftige blæsevejr starter allerede i løbet af fredag eftermiddag og fortsætter det meste af aftenen.

Dog vil det primært være Jylland, der rammes, og det er derfor ikke TV 2 Lorrys seere, der skal være mest bekymret, oplyser Jens Ringgård til TV2 Lorry.

Læs også Køge ruster sig til katastrofe: "Bliv ikke bekymret"

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik