Foto: TV 2 Lorry

Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

Nyvalgt indlægges med mulig hjertefejl

Liberal Alliancens Ole Birk Olesen kollapsede under valgfest og er nu indlagt med mulig hjertefejl.      

For Liberal Alliances Ole Birk Olesen var der foruden en sejr til rød blok yderligere malurt i bægeret oven på et ellers fornemt resultat efter torsdagens folketingsvalg.      Politikeren kollapsede nemlig under partiets valgfest på Axelborg i København og er nu indlagt på Rigshospitalet.
       - Ligger til undersøgelse på Rigshospitalet for en hjertefejl. Det er dog for tidligt for Thorning & Co. at ånde lettet op. Medicin kan efter alt at dømme løse problemet, hvis jeg altså har fejlen. Har det ellers godt! skriver Ole Birk Olesen på Facebook.
      Det skriver Ekstra Bladet.
      I første omgang slog Ole Birk Olesen ellers sit ildebefindende hen.
      - En dårlig kombination af varme, mangel på udluftning, for lidt mad og drikke gennem hele dagen, tre ugers hektisk valgkamp og udsigt til rødt flertal sendte mig i gulvet, men jeg er helt på dupperne igen, skrev Ole Birk fredag morgen klokken 8 på Facebook.
      Torsdagens folketingsvalg gav ellers et flot resultat for Liberal Alliance og for Ole Birk Olesen, der som spidskandidat i Østjylland opnåede et af partiets ni mandater og dermed en plads i Folketinget.