Midt- og Vestsjællands Politi arbejder tidligt mandag morgen fortsat i Gersagerparken, Hundige, efter nyt skyderi. Arkivfoto. Foto: Kim Haugaard - Ritzau Scanpix

Nyt skyderi i Hundige: To personer stak igen af på knallert

Søndag aften blev der affyret flere skud i Gersagerparken i Hundige. To maskerede personer stak af på knallert.

Midt- og Vestsjællandspoliti modtog søndag aften kl. 21:33 anmeldelse om flere skud i Gersager Parken i Hundige.

To mørkklædte og maskerede personer stak af på en knallert, efter i hvert fald én havde skudt mod to teenagere til fods. Politiet har fundet patronhylstre på stedet og enkelte skudhuller i en bygning.

Ingen er tilsyneladende kommet til skade og politiet har ikke foretaget nogen anholdelser. 

- Vi ved ikke om det er banderelateret på nuværende tidspunkt, oplyser Midt- og Vestsjællandspoliti.

Læs også Efter skyderier: Politiet opretter visitationszone i Hundige

I visitationszonen

Midt- og Vestsjællandspoliti oprettede en visitationszone over området i slutningen af september. Visitationszonen er sat til at udløbe i dag. Nu vil man undersøge muligheden for at forlænge zonen.

Godt en uge inden visitationszonen blev oprettet, modtog Midt- og Vestsjællandspoliti også en anmeldelse om skyderi. Her var fremgangsmetoden den samme som søndag aften: To mørkklædte og maskerede personer på en knallert, hvoraf i hvert fald den ene affyrede skud.

Flere mørke biler forlod dengang også gerningsstedet, og knallerten flygtede mellem boligblokkene i retning mod Tjurgården.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder tidligt mandag morgen fortsat på stedet, oplyser TV 2. De vil senere i dag oplyse, om visitationszonen bliver forlænget eller ej.

Læs også Muligt bandeskyderi: Politi finder tre skudhuller i lejlighed

En visitationszone betyder, at politiet har ret til at visitere personer og biler, selv om man ikke har en konkret mistanke mod en person.