Nyt skyderi i Hundige: To personer stak igen af på knallert

Søndag aften blev der affyret flere skud i Gersagerparken i Hundige. To maskerede personer stak af på knallert.

Midt- og Vestsjællandspoliti modtog søndag aften kl. 21:33 anmeldelse om flere skud i Gersager Parken i Hundige.

To mørkklædte og maskerede personer stak af på en knallert, efter i hvert fald én havde skudt mod to teenagere til fods. Politiet har fundet patronhylstre på stedet og enkelte skudhuller i en bygning.

Ingen er tilsyneladende kommet til skade og politiet har ikke foretaget nogen anholdelser. 

- Vi ved ikke om det er banderelateret på nuværende tidspunkt, oplyser Midt- og Vestsjællandspoliti.

I visitationszonen

Midt- og Vestsjællandspoliti oprettede en visitationszone over området i slutningen af september. Visitationszonen er sat til at udløbe i dag. Nu vil man undersøge muligheden for at forlænge zonen.

Godt en uge inden visitationszonen blev oprettet, modtog Midt- og Vestsjællandspoliti også en anmeldelse om skyderi. Her var fremgangsmetoden den samme som søndag aften: To mørkklædte og maskerede personer på en knallert, hvoraf i hvert fald den ene affyrede skud.

Flere mørke biler forlod dengang også gerningsstedet, og knallerten flygtede mellem boligblokkene i retning mod Tjurgården.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder tidligt mandag morgen fortsat på stedet, oplyser TV 2. De vil senere i dag oplyse, om visitationszonen bliver forlænget eller ej.

En visitationszone betyder, at politiet har ret til at visitere personer og biler, selv om man ikke har en konkret mistanke mod en person.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik