Ny træner i FC Roskilde

Carsten Broe - også kendt som »tyksakken« - bliver ny træner i FC Roskilde. Det var først, da han en søndag i september for snart to år siden kaldte en dommer for »en lille tyksak«, at den daværende SønderjyskE-træner Carsten Broe blev kendt i det ganske fodbolddanmark.
I formiddag blev Carsten Broe så præsenteret som ny cheftræner, der hvor det hele begyndte - i cafeteriet i Roskilde Idrætspark. Som afløser for Martin Jungsgaard, skriver DAGBLADET Roskilde.
Historikere vil vide, at det var i Vindinge, trænerkarrieren begyndte - men det blev først rigtigt alvor, da Carsten Broe i fire år fra 1994-98 stod i spidsen for »storebor« i FC Roskilde, RB1906.
Siden fulgte to år i Ølstykke, seks i det Nykøbing Falster-Alliancen, der blev til LFA, og to i SønderjyskE. Men Roskilde har Carsten Broe hele tiden holdt fast i - adressemæssigt i Kirke Såby og i hjertet. Og det er med garanti et 1. divisionsmandskab, han kender til bunds, han starter op med efter en kort sommerferie, for han har været gæst i »Ørnereden« i snart sagt hver eneste hjemmekamp i løbet af den »arbejdsløse« sæson.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bengt Holst

Forsvarede offentlig aflivning af giraf - nu stopper Zoo-direktør efter 37 år

Lars Weiss

Aflyser alt: Københavns overborgmester tvunget i isolation

rørledning banedanmark

playHer bliver et kilometerlangt kabelrør bugseret gennem København i kæmpe manøvre

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere