Ny topchef i Amagerbanken smider kunder på porten

Amagerbankens nyudnævnte direktør Steen Hove tager nu fløjshandskerne af og vil smide en række af bankens nødlidende kunder på porten. Samtidig gør han klar til at oprette et selvstændigt selskab, der skal overtage ejendomme fra de nødlidende erhvervskunder, som gennem de seneste to år har presset banken til det yderste, skriver dagbladet Børsen.

»Om det skal være som en division, datterselskab eller en koncernopbygning er nogle vurderinger, vi skal foretage os. Og så skal vi have blik for, hvor stor en mængde ejendomsbesiddelser vi må have i overensstemmelse med gældende lovgivning og de grænser, der følger der. Men der kan meget vel være gode og sunde ejendomme, som vi skal tage på egne bøger,« siger Steen Hove. Han vil ikke sige præcist hvor stort et antal kunder, banken skal sige farvel til.

»Men der er en række erhvervskunder, der skal afvikles og sættes på porten. Der er nogle, man kan stramme op på og trimme. Og så er der andre, hvor man må sige, at der skal andre virkemidler i brug, fordi det ikke giver mening, at de fortsætter i eget navn,« siger Steen Hove.

Dermed gør Amagerbankens nye stærke mand op med bankens hidtidige praksis, hvor banken netop har holdt hånden under nødlidende kunder. En af disse kunder er den tidligere mesterbokser Hans-Henrik Palm, som i går blev erklæret konkurs på begæring fra Skat.

     


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik