Når en fremmed ringer: Mand vandt en million

Ægtepar i Frederikssund vandt en million - nu vil de på eventyr

Det sker ikke så tit, at deres telefon ringer, og de ikke kender den, der er i den anden ende. Og da den ringede forleden, besluttede de at spise videre og lade telefonen ringe videre. 

Mange andre ville formentlig have gjort det samme, for svindlere møder man som bekendt både i supermarkedet, på nettet og i telefonen. Men nysgrrigheden vandt - så da telefonen ringede og igen meldte ukendt nummer, svarede manden, der bor i Frederikssund. Og den ukendte person viste sig at være en medarbjder i Danske Spil, der meddelte, at parret havde vunet en million krone i spillet Keno.

Dermed endte det selvsagt med at være et opkald, der vakte stor glæde - og et af dem, der vil blive husket.

-Jeg er ikke typen, der sådan hopper rundt af glæde. Men jeg kan da mærke, at det bobler indeni, siger manden via en pressemeddelelse fra Danske Spil og tilføjer: - Min kone siger også, at det er første gang, hun har delt seng med en millionær, lyder det med et grin.

Parret har endnu ikke informeret børn og børnbebørn om den gode præmie - for det skal ske, når det lykkes dem at samle hele familien.

Og så kommer både børn og børnebørn måske til at undvære den ældre generation i perioder. For nu skal der rejses:

-Der er mange steder vi ikke har set endnu. Men England er et godt bud til næste gang, vi skal bestille. Og New Zealand vil vi gerne tilbage til. Man bliver jo ikke yngre, og jeg har lige fået konstateret slidgigt i knæet. Men vi var i Italien for ikke så længe siden, og jeg kom da alligevel op på Vesuv. Så det er dejligt, at vi nu har mulighed for at tage på en masse eventyr, siger manden.

Han lover, at der nok skal blive en skilling til familiemedlemmerne - men heller ikke meget mere end det - for pengene skal bruges på aktivitter, som familien kan være sammen om.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik