Morten Nordstrand misser kamp mod Chelsea

FCN må undvære angriberen Morten Nordstrand i Champions League-kampen mod Chelsea på grund af hjernerystelse.

Når FC Nordsjælland runder Champions League-turneringen af for denne gang, bliver det uden angriberen Morten Nordstrand på holdet.

Efterveerne af en hjernerystelse holder Nordstrand ude af kampen mod Chelseas forsvarende Champions League-mestre i London onsdag aften.

Hjernerystelsen fik han tidligere på sæsonen.

- Nordstrand fik i sidste uge de samme symptomer, som da han havde sin hjernerystelse, og da vi ikke tager chancer, så skal han forholde sig fuldstændig i ro det næste stykke tid.

- Og før han er aktuel til at spille kamp igen, så skal han have trænet et par dage i træk uden gener, siger FCN's fysioterapeut Hans Ørting til klubbens hjemmeside.

Foruden Nordstrand mangler også den danske landsholdsspiller Jores Okore i midterforsvaret. Okore er fortsat ude med en fiberskade. Til gengæld er Søren Christensen blevet klar igen efter en skadesperiode.

FCN er noteret for blot ét point i gruppe E og kan altså ikke længere avancere. Det kan Chelsea kun ved en sejr over det danske mesterhold samtidig med, at Shakhtar Donetsk hjemme i Ukraine vinder over Juventus.

FCN's ene point er kommet i Parken, hvor det blev til 1-1 mod Juventus' italienske mestre.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik