Møllebrocenter: Investor vil reservere plads til Ikea

Der skal være plads til en op mod 31.000 kvadratmeter stor Ikea-butik på Møllebrogrunden i Hillerød, hvor det planlagte Hillerød Storcenter skal ligge.

Sådan lyder oplægget til Hillerød Kommune fra projektets pengeinvestor, M. Goldschmidt Holding A/S (MGH). Planen blev fremlagt onsdag på et møde mellem byråd, M. Goldschmidt og repræsentanter fra Hillerøds handelsliv, skriver Frederiksborg Amts Avis.

M. Goldschmidt kom på mødet med et »kompromisforslag«, som blandt andet indeholder en reservering af en stort del af de i alt 70.000 planlagte butiks-kvadratmeter.

»MGH reserverer de 31.000 kvadratmeter i en med kommunen aftalt årrække til en fremtidig Ikea«, skriver M. Goldschmidt i oplægget.

Som det er nu, står en lovgivning i vejen for en Ikea-butik i Hillerød, da det kun er storbyer, der kan bygge butikker i den størrelse. Derfor lægger M. Goldscmidt også vægt på, at området reserveres til at lovgivningen ændres.

Kompromisforslaget fra M. Goldschmidt indeholder dog også en række betingelser, som Hillerød Kommune skal gå med på. Blandt andet to nye supermarkeder, hvilket går imod Hillerød Byråds ønsker.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik