Mand er fængslet for netpædofili og børneporno

En 29-årig mand er sigtet for at ville voldtage piger under 12 år efter at have opstøvet dem på internettet.

En 29-årig mand, der tidligere er blevet dømt til sexologisk behandling, er onsdag i Dommervagten i København blevet fængslet i fire uger, sigtet for blandt andet i flere tilfælde at have forulempet unge piger, som han mødte på internettet.

Manden er sigtet for blufærdighedskrænkelse og forsøg på at opnå andet seksuelt forhold end samleje med en stribe piger under 12 år.

Ifølge straffeloven er der automatisk tale om voldtægt, hvis man har sex med et barn under 12 år, og han er derfor også sigtet for forsøg på voldtægt.

Ifølge sigtelsen fik han via chathjemmesiden Moviestarplanet, der har børn som målgruppe, kontakt med fire forskellige piger under 12 år, som han krænkede med seksuelle udtalelser og forsøgte at mødes med for at have sex. Det samme har han forsøgt over for syv andre piger.

Desuden krænkede han en cirka 12-årig pige, som han fik til at sende nøgenbilleder, ligesom han fire gange onanerede foran et webkamera, mens han havde kontakt til hende over nettet.

I Dommervagten erkendte han forholdene og fortalte, at han i 2006 havde fået en dom til sexologisk behandling, men at han i slutningen af sidste år igen blev draget mod det seksuelle.

Han erkendte, at han havde været på Moviestarplanet og flere andre sider, der er målrettet børn og unge. Men han sagde, at han aldrig har mødtes med nogen af de piger, som han har været i kontakt med.

Sagen er et signal til forældre om, at det er vigtigt at holde godt øje med børnenes færden i cyberspace, mener politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politi.

- Hold øje med jeres børn og tal med dem om, hvad de laver på nettet, for der er altså en del af de her typer derude, sagde han tidligere onsdag til Ritzau.

Manden blev anholdt tirsdag, efter at politiet havde modtaget en anmeldelse, som i første omgang er blevet behandlet af Rigspolitiets it-specialister, og som derefter er blevet videregivet til Københavns Politi.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik