Lyngby-træner er tilfreds trods nederlag

Træner Niels Frederiksen roser store dele af Lyngbys spil, selvom det søndag blev til et nederlag på 0-2 til Horsens i Superligaen.

- Vi spillede fint, også efter, at vi kom bagud. Vi havde bolden meget i anden halvleg og producerede de chancer, vi skulle i det etablerede spil. Horsens producerede selvfølgelig en del i omstillingsspillet, men vi var ærgerrige og ville vinde, men det lykkedes ikke, siger Niels Frederiksen til TV2 Sport.

Hosens satte sig på kampen efter at være kommet foran 1-0 ved Gilberto Macena i første halvleg. Men Niels Frederiksen afviser at ville pege på konkrete ting, som var skyld i nederlaget.

- Nu skal man ikke gøre fodbold til en stor videnskab. Nogle gange rammer man bolden en kvart millimeter på den ene side af foden, og så går den ind. Og nogle gange rammer man lige et stykke forkert, og så rammer den stolpen, siger Niels Frederiksen.

- Og nogle gange får man et straffespark, når man skal have det, andre gange ikke. Der er mange faktorer, og blandt andet synes jeg ikke helt, at vi var skarpe nok i vores forsvarsspil, siger Niels Frederiksen.

Han afviser, at han hentyder til en situation i slutfasen, hvor indskiftede Uffe Bech faldt i feltet efter et sammenstød med Andreas Augustsson, uden at dommeren fløjtede.

- Nej, jeg udtaler mig ikke om hans præstation, men om mine spilleres. Og dybest set, så synes jeg, at mine spillere gjorde en udmærket figur.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik