Foto: Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

1 af 2

Laudrup sparker drømmevilla til salg

Strandsvejsvilla har ligget til hjørne siden efteråret - nu forsøger den tidligere forboldspiller at sælge igen

Nu prøver han igen!

Den tidligere fodboldspiller Brian Laudrup  har sammen med sin kone Mette Laudrup sat villaen på Skodsborg Strandvej til salg. Parret forsøgte også sidste efterår, men det lykkedes ikke. Nu har de sat en ny mægler på sagen, og prisen er den samme - nemlig 11.800.000 kroner. Det skriver boligsiden Boliga.

 -Vi er i samme situation som så mange andre forældre. Når ens unger flyver fra reden, så står man pludselig med noget plads, man ikke længere får brugt. Og så kunne vi godt tænke os noget mindre, som ikke kræver det samme. Jeg bruger også meget tid i udlandet med tv og arbejde, så de grunde gør, at vi skal videre, siger Brian Laudrup til Boliga.

Ejendommen har nye badeværelser og  nyt køkken og rummer også en lys opholdsstue med pejs, træterrasse med panoramaudsigt over Øresund, to soveværelser og en udestue i glas.

Og så er der plads til en kræsen teenager, der kan få sit eget anneks med walk-in closet og direkte udgang til terrrassen.

Det er ikke en kæmpevilla i forhold til andre huse i lukssusklassen - nemlig "kun" 156 m2.

Mens mange tjener gode penge, når de sælger villaer i den lidt dyrere ende - eller i den meget dyre ende, så skal Laudrup-parret ikke regne med det samme - de gav nemlig 14 millioner for villaen i 2007.

Se flere billeder fra Laudrups villa her.