Jussi Adler-Olsen ved Krimimessen i 2015 Foto: Palle Peter Skov / Scanpix

Kom med Lorry+ til krimifestival i weekenden

I weekenden den 12. og 13. marts afholder Fængslet i Horsens krimifestival. Også masser af ivrige krimiforfattere fra TV 2 Lorrys sendeområde er med.

Så er det igen tid til Nordeuropas største krimifestival.

Her mødes et hav af krimiforfattere, forlag, boghandlere og andre krimi-interesserede i Fængslet i Horsens til to dage med fuld smæk på krimilitteraturen. 

TV2-regionerne sender både lørdag og søndag fra krimifestivalen. De enkelte regionalstationer sender hver en vært, der interviewer aktuelle forfattere fra eget sendeområde.

TV 2 Lorry har Lone Knuthsen Silberbrandt med på tv-podiet. Lørdag kl. 12 interviewer hun forfatter Lotte Petri, der senest har udgivet ”Hvidt snit” og kl. 15 gælder det forfatter Susanne Staun og hendes seneste krimi ”Velkommen til mit mareridt”.

Søndag inviterer Lone Knuthsen Silberbrandt  forfatter Helle Vincentz på podiet. Vincentz er aktuel med krimien ”Stjålne liv”.

Og kl. 14.30 kan du møde det debuterende forfattermakkerpar Iben Bertelsen og Jan Schwerdfeger til en snak om debutromanen ”Fjernstyring”.

Mød et hav af spændende krimiforfattere fra hele landet krydret med reportager og meget mere, når vi både lørdag og søndag sender direkte fra årets store krimifestival i Fængslet i Horsens.

En weekend i krimiens tegn på Lorry+, hvor du kan se med i følgende tidsrum:

Lørdag den 12. marts fra kl. 10 til 16.30.

Søndag den 13. marts fra kl. 10 til 15.30.

00:19

Sara Blædel er blandt hovedstads-forfatterne, der er tilstede ved messen.

Luk video