Københavnsk gade ramt af to bankrøverier

Den nye uge er startet noget hektisk på Jernbane Allé i København, hvor bankrøvere med få timers mellemrum har røvet først Danske Bank og et par timer senere Nordea. De formodede gerningsmænd er anholdt.

Ved ti-tiden truede en mand sig til et ukendt pengebeløb i Danske Bank ved hjælp af en pistol og flygtede efterfølgende på en cykel. Han nåede dog kun at være i besiddelse af pengene i 25 minutter, da politiet genkendte og fangede en person med et lignende signalement, mens han cyklede rundt på sin cykel med udbyttet på sig. Pistolen havde han dog ikke længere på sig.

Blot et par timer senere udspillede der sig en lignende situation lidt længere nede ad gaden. I dette tilfælde var det Nordea, der fik besøg af en røver, som ved hjælp af en kniv truede de ansatte til at udlevere nogle få tusind kroner.

Ligesom sin 'kollega' fra Danske Bank valgte Nordea-røveren også at flygte på en cykel. Han slap i første omgang væk, men efter blot 30 minutter blev en mand med et lignende signalementet genkendt og anholdt af politiet. Han havde dog hverken kniv eller kontanter på sig længere.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20061111-165214-4-1920x1247we (1)

Anklage: Albaner i Kastrup brugte kryptomobiler og hemmelige rum i største narkosag nogensinde

Taastrupgård vandalisme dæk skåret op

Her har 60 biler fået skåret dæk op: Nu sætter politiet ind over for vandaler

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere