København er blandt de smarte

København er blandt de bedste steder at tage hen, hvis man er iværksætter og drømmer store drømme, fastslår det amerikanske business-magasin Fortune ifølge Jyllands-Posten.

Den danske hovedstad er nummer fem på Fortunes liste over verdens mest kreative såkaldte it-knudepunkter, som kan blive de næste Silicon Valley'er - der, hvor drømme bliver til virkelighed, og man kan grundlægge sin første milliard.

Atmosfæren i København er sprudlende og imødekommende, her bliver startups modtaget med begejstring, og klimaet er forretningsvenligt, hedder det blandt andet i Fortunes gudie over verdens bedste it-iværksætterbyer.

Ens for alle byer på listen, som toppes af Zürich, Stockholm og Singapore, er, at her går kreativitet og kapitalisme hånd i hånd.

Gæstfriheden er stor, uddannelsesinstitutioner og digital infrastruktur er i topklasse og resultaterne ditto, lyder det fra Fortune. Her får virksomheder og institutioner ekstra point for evnen til at pushe nye ideer og produkter ud på verdensmarkedet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik