København er blandt de smarte

København er blandt de bedste steder at tage hen, hvis man er iværksætter og drømmer store drømme, fastslår det amerikanske business-magasin Fortune ifølge Jyllands-Posten.

Den danske hovedstad er nummer fem på Fortunes liste over verdens mest kreative såkaldte it-knudepunkter, som kan blive de næste Silicon Valley'er - der, hvor drømme bliver til virkelighed, og man kan grundlægge sin første milliard.

Atmosfæren i København er sprudlende og imødekommende, her bliver startups modtaget med begejstring, og klimaet er forretningsvenligt, hedder det blandt andet i Fortunes gudie over verdens bedste it-iværksætterbyer.

Ens for alle byer på listen, som toppes af Zürich, Stockholm og Singapore, er, at her går kreativitet og kapitalisme hånd i hånd.

Gæstfriheden er stor, uddannelsesinstitutioner og digital infrastruktur er i topklasse og resultaterne ditto, lyder det fra Fortune. Her får virksomheder og institutioner ekstra point for evnen til at pushe nye ideer og produkter ud på verdensmarkedet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Københavns lufthavn

Lufthavnen fyrer igen medarbejdere

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

fiskeauktion

playFiskegrossist i vildrede efter mink-aflivning: Frygter at brænde inde med tonsvis fiskeaffald

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere