Foto: TV2 Lorry

Kassereren var ludoman: Spillede en million op

Over seks år hævede en kasserer i haveforeningen Roars Gave i Roskilde næsten en million kroner fra foreningens konti, uden at det blev opdaget.

Pengene spillede han op. Og det var mange tusinde kroner ad gangen, der blev brugt hver gang. Først da der kom en ny bestyrelse til - og en ny kasserer - blev hans misbrug af foreningens penge opdaget. Det skriver Dagbladet Roskilde.

Manden forsøgte at betale nogle af pengene, han uretmæssigt havde brugt, tilbage til haveforeningen. Men regningen lyder alligevel på 650.000 kr efter dommen for underslæbet.

I foråret 2008 blev han valgt som kasserer i haveforeningen Roars Gave, og da han var i retten forleden, fortalte han, at det var i efteråret 2008, at han første gang brugte haveforeningens penge til at spille for.

Samtidig var manden kasserer for KFUM-spejdernes Sct. Georg-distrikt i Roskilde, og ifølge eget udsagn flyttede han beløb mellem spejdernes konti og haveforeningens konti for at dække over hævningerne til spil, skriver Dagbladet Roskilde.

På haveforeningens konti hævede han frem til foråret 2015 over 900.000 kroner.

Hvor store beløb han hævede hos spejderne, foreligger der ingen oplysninger om, idet spejderne har valgt ikke at anlægge sag mod den 49-årige, skriver Dagbladet Roskilde.