Jannik Hansen: Vi smed det væk i Boston

Jannik Hansen ærgrer sig over Vancouver Canucks' finalenederlag. Han mener, trofæet blev smidt væk på udebane.

Det var i en af de tre udebanekampe i Boston, at Vancouver Canucks skulle have slået til, hvis holdet skulle have taget Stanley Cup-trofæet.
Det mener danske Jannik Hansen, som ærgrer sig over, at Canucks tre gange på udebane ikke formåede at tage en sejr.

Det lykkedes til gengæld for Boston Bruins at få den altafgørende udesejr, da Bruins natten til torsdag vandt med overbevisende 4-0 i den syvende og sidste finalekamp i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

- Vi spillede ikke godt nok i Boston. De fik tre nemme sejre dér, hvor vi skal kæmpe med næb og klør for at få vores tre sejre på hjemmebane.

- Og så bliver vi ved med at flyve til Boston og smide det væk, uden at de egentlig skal arbejde særlig hårdt for det, siger Jannik Hansen til DR Sporten.

Det var Canucks' tredje NHL-finale i klubbens historie, og det var også klubbens tredje samlede nederlag, som endte med en sejr på 4-3 i kampe til Bruins.

- Vi taber på hjemmebane uden at få scoret. Det er forfærdeligt lige nu. For vi har kvaliteterne, men lige nu er det forfærdeligt ikke at have vundet, siger Jannik Hansen.

Canucks førte på et tidspunkt 2-0 i serien af syv kampe efter to kampe på hjemmebane, og holdet vandt også sin tredje hjemmebanekamp.
Men Bruins var endnu stærkere på hjemmebane og formåede som det eneste af de to hold at vinde en kamp på udebane, hvilket viste sig at være afgørende.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik