Hotel Prindsen lukket og slukket

Der er ikke fundet en ny køber til det konkursramte Hotel Prindsen i Roskilde.

Det er ikke længere muligt at overnatte på Hotel Prindsen i Algade i Roskilde. Driften er indstillet, hotellet er lukket, og medarbejderne er sendt hjem.

Det er konsekvensen af, at det ikke er lykkedes advokatfirmaet Bruun og Hjejle at finde en ny køber til det historiske hotel, efter at driftsselskabet bag hotellet tirsdag blev taget under konkursbehandling.

- Vi ville ikke smide folk ud af hotellet, så vi besluttede, at vi uanset hvad ville holde hotellet åbent i 48 timer. Det passede med, at vi kunne få orienteret alle hotellets gæster, siger kurator Henrik Selchau Poulsen fra Bruun og Hjejle til TV 2 Lorry.

- Jeg har i dag talt med flere, der havde reserveret værelser på hotellet, og de er alle nødt til at finde noget andet. Der er stort ingen forudbetalinger, men det er synd for de mennesker alligevel, fortsætter kuratoren.

Hotellets medarbejdere er sendt hjem, men de er ikke fritstillet eller opsagt.

Det er ejendomsselskabet Nordicom, der ejer bygningen, hvor Hotel Prindsen er beliggende, og Nordicom skal nu selv på jagt efter en ny lejer.

'Bygningen er skræddersyet til at drive hotel, og mon ikke det ender med, at der igen kommer hotel der. Men det genåbner tidligst på det tidspunkt, hvor det lykkedes Nordicom at finde en ny lejer, der vil starte driften op igen. Det kan tage alt fra en uge til flere måneder, siger kurator Henrik Selchau Poulsen til TV 2 Lorry.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Black Friday

Guide: Sådan får du mest ud af Black Friday

Onlinehandel Black Friday

Advarsel før Black Friday - sådan undgår du at blive snydt på nettet

Døde grise foran Lorry

Døde smågrise efterladt flere steder i København - kendt skralder står bag

søretten

Ejer af webbutikker vil ikke tilbagebetale trods stævning

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere