Hjulmand: FCK er stadigvæk Superligaens bedste

FC Nordsjælland skal søndag møde Superligaens bedste hold, siger FCN-træner Kasper Hjulmand før FCK-kamp.

Foto: Lars Møller / Scanpix

FC København ligger på en for klubben noget beskeden placering som nummer fem i Superligaen efter 17 spillerunder, men på trods af resultaterne råder københavnerne stadigvæk over Superligaens bedste hold.

Det mener i hvert fald FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, som søndag aften netop skal spille mod FCK med sit mandskab.

FCK tæt på at finde topniveauet

 - FCK er klare favoritter, men selvfølgelig lægger vi os ikke ned.

Kasper Hjulmand. Cheftræner, FC Nordsjælland

- Uanset hvad tabellen viser lige nu, så er FCK det stærkeste hold i Danmark, og det kan jeg godt sige uden at tale Brøndby eller FC Midtjylland ned, siger Hjulmand til FC Nordsjællands hjemmeside.

Læs også Elsker du også julemarkeder? Her er et stort overblik

- FCK har været ramt af skader men har mange af de spillere klar igen nu, og de har mange muligheder med topspillere på internationalt niveau. Det viste FCK også sidst, da de smadrede Lyngby på en halv time, siger han med henvisning til FCK's 5-1-sejr i sidste uge.

FC Nordsjæland: Vi glæder os vildt til i aften

Selv ligger FC Nordsjælland på tredjepladsen, og holdet vandt med 3-0 i de to klubbers første indbyrdes møde i august på kunstgræsset i Farum.

Hvis nordsjællænderne skal have point igen søndag, kræver det en toppræstation, siger Kasper Hjulmand.

Læs også Ballerup får Europamesterskabet i TeamGym

- FCK er klare favoritter, men selvfølgelig lægger vi os ikke ned. Vi skal forsøge at ramme vores absolutte topniveau, hvis vi skal have chancen for at få noget med fra den kamp.

- Men vi glæder os helt vildt til søndag aften i Parken, hvor vores unge spillere kan måle sig med så rutineret et hold som FCK. Jeg håber og tror på, at vi kan drille FCK, hvis vi rammer den lige i røven.

- Vi skal spille til, løfte hovedet og give den gas. Så må vi se, hvad der sker. Vi har også våben, der kan gøre ondt på dem, siger Kasper Hjulmand.

FC København må undvære en sygdomsramt William Kvist til søndagens opgør. Kampen begynder klokken 18.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret