Hjemmerøverier tættere på opklaring

To hjemmerøverier rystede Helsingør-området i maj. I går blev en 29-årig mand fra Helsingør varetægtsfængslet i tre uger for at have deltaget i røverierne. Det skriver Frederiksborg Amts Avis, onsdag.

Nordsjællands Politi ser ud til at stå foran et gennembrud i en sag om to hjemmerøverier mod ældre mennesker i Espergærde og Snekkersten, som fandt sted i maj. I går blev en 29-årig mand fra Helsingør sigtet for røverier og varetægtsfængslet i tre uger ved et grundlovsforhør, der fandt sted for lukkede døren.

Det ene af røverierne fandt sted 9. maj ved 03-tiden om morgenen i en bolig i Espergærde, hvor en 81-årig mand blev vækket i sin seng, truet, og siden spærret inde på sit toilet. De flere medvirkende i røveriet råbte på gebrokkent dansk, at manden skulle give dem alt hans guld. Udbyttet ved røveri nåede op på 20.000 kroner i blandt andet musselmalet porcelæn.
Den 29-årige står også sigtet for sammen med flere andre, at have stået bag et hjemmerøveri mod en 71-årige kvinde i Snekkersten 19. maj.

Den 29-årige nægter sig skyldig i alle anklager.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Roskilde

Bedrog svage og ældre for millioner: Mand fra Greve fængslet

Lucas Kragh Christiansen

Politiet efterlyser igen mistænkt med nyt foto fra efterforskningen

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - retssagen er udskudt

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere