Brand i stutteri: To haller står i flammer

En brand i et stutteri i Nordsjælland har spredt sig til to haller fyldt med halm. Nu kæmper brandvæsnet for at forhindre spredning

Lørdag formiddag er der opstået brand i et stutteri i Nordsjælland.

Det bekræfter Nordsjællands Politi overfor TV 2 Lorry.

- Vi får anmeldelse 09.48, og lander med første patrulje 12 minutter senere.

- Der er brandvæsnet allerede kommet og gået i gang med at slukke, siger vagtchef hos Nordsjællands Politi, Michael Hansen, til TV 2 Lorry.

Ifølge TV 2 Lorrys oplysninger er der tale om stutteriet Faurbirk, der ligger i Skævinge nær Hillerød.

Vagtchefen oplyser, at branden er opstået i en hal, der indeholder halm og wrap. Sidstnævnte er insileret hø, der bruges som foder til heste i løbet af vinteren.

- Branden har bredt sig til endnu en hal, og man arbejder nu på at forhindre, at en tredje hal ikke også går i flammer, siger Michael Hansen til TV 2 Lorry.

Der er dog ikke fare for hverken mennesker eller dyr i forbindelse med branden. Og stuehuset er heller ikke i fare for at gå i flammer, lyder beskeden.

Frederiksborg Brand og Redning er dog massivt tilstede på adressen, hvor der indtil videre er rekvireret materiel og mandskab fra fire stationer.

- Man har også bedt Beredskabsstyrelsen om hjælp, siger vagtchefen.

Branden er nu under kontrol, men brandvæsnet vil ifølge politiet være tilstede på adressen længe endnu for at efterslukke.

Samtidig advarer politiet om at nærme sig området for meget, da brandvæsnet skal have arbejdsro til at løse opgaven.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik