Greve Kommune fraråder badning

Greve Kommune fraråder badning på strækningen fra Hundige Havn til Mosede Havn på grund af forurening af Baldersbækken med spildevand.

Ishøj Forsyning har her i formiddag meddelt, at der i forbindelse med et kloakstop i nat er blevet overpumpet spildevand til Baldersbækken i Ishøj.

Det betyder, at der også er overført forurenet spildevand til Ishøj Sø, og Lille Vejle Å, som ender i Køge Bugt ved Hundige Havn.

Greve Kommune fraråder derfor al badning i Køge Bugt nær Hundige Havn. Med en typisk sydgående strøm frarådes tillige badning på hele strækningen fra Hundige Havn til Mosede Havn, idet badevandskvaliteten her ikke kan garanteres.

På Hundige Strand er det Blå Flag strøget, og der er opsat et rødt advarselsflag, lige som der opsættes advarselsskilte på strandene på strækningen fra Hundige Havn til Mosede Havn.

Greve Kommune udtager i dag prøver til analyse af badevandet. Resultaterne vil foreligge på fredag og vil kunne ses på www.greve.dk/badevand

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Natur

Flue inficeret med ny opdaget svamp

Ukendte svampe opdaget i Nordsjælland og på Amager - æder levende fluer indefra

Eleverne i 1.b på Engelsborgskolen i Lyngby har været så dygtige til at udforske de små dyr i den nære natur, at de tirsdag vandt førstepræmien i den landsdækkende Mikroforskerkonkurrence 2020.

Skoleklasse fra Lyngby er landets bedste mikroforskere

Shelterplads udsat for hærværk

playFriske spor fra knallerter: Populære shelterpladser udsat for hærværk

default_thumb

playMose dækket af lerduer og haglskåle stod i forfald - nu hersker naturen igen

Greve

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere