Frygt for mere busstrejke

Selv om busserne er på gaden i dag, efter at buschaufførerne i går havde nedlagt arbejdet, er der ingen garanti for, at strejken er overstået, skriver DAGBLADET Køge.

- Det var Arrivas ultimatum, at vi begyndte at køre igen, før de ville gå med til at forhandle med os. Men det er for tidligt at sige, om vi når at blive enige i dag, siger Lars Fogde, der er talsmand for buschaufførerne i Arriva Køge.

Chaufførerne er utilfredse med, at Arriva har fjernet den tid til at parkere bussen i pauserne, som chaufførerne tidligere fik løn for.

- Som et minimum vil vi have vores parkeringstid tilbage på den ene eller anden måde. Hvis ikke vi når til enighed i dag, er det op til chaufførerne i eftermiddag at beslutte, om vi skal køre i morgen eller ej, siger Lars Fogde.

Her til middag er forhandlingerne stadig i gang.

- Vi kan ikke garantere, at der er busser på gaden i morgen. Det kommer an på, hvor omfangsrigt et problem chaufførerne synes de har. Men vi håber på, at der kun er tale om småjusteringer, siger Martin Wex, der er pressechef hos Arriva.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

stigfrivilligrødekors

playStig giver julehjælp: Rørende at se glædestårerne vælte ud af øjnene på dem

nathalie voral og nino

playNathalie frygter afslag på julehjælp: ”Så skal vi nok leve af pasta de næste par måneder"

20171204-151030-A-1920x1281we

playOverblik: Sådan kan du donere til julehjælp - rekordmange har søgt

fødeafdeling region hovedstaden

Coronakrisens babyboom er aflyst for nu - eksperter forklarer hvorfor

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere