Forrygende flot sommerdag i vente

Der er en varm dag i vente for beboerne i vores område. Weekenden byder på lavere temperaturer.

I går ramte årets første sommerdag hovedstadsområdet med 25 graders varme, og i dag er temperaturerne igen stillet ind på sommer. 

- Vi tror på, at der venter en forrygende flot sommerdag til hele hovedstadsområdet med temperaturer op til 25 grader, siger Anders Brandt, meteorolog, TV 2 Vejret.

Dagen starter dog lidt uldent, som meteorologen udtrykker det, og der er da også en lille risiko for, at der kan komme enkelte byger i løbet af dagen. 

- Der er risiko for enkelte skønhedsfejl, vi ligger lige på kanten af nogle byger, der driver ind fra Tyskland. De driver hovedsageligt udenom os, men kan komme til at drille, siger Anders Brandt. 

Det fine vejr kalder på en svømmetur. På Islands Brygge i København var der flere, der hoppede i bølgen her til morgen. For Sarah Gregersen var det første morgen med svømmetur. 

- Det var super skønt. Man skal ligesom pushe sig selv til at være en bedre version af sig selv, og vi tænker lidt, at hvis man svømmer hver morgen, så bliver man en bedre version af sig selv, siger Sarah Gregersen.

Fredagen ser ud til at blive flot med temperaturer op til 25 grader.
Fredagen ser ud til at blive flot med temperaturer op til 25 grader.
Foto: TV 2 Vejret

Ikke sommertemperatur overalt

Det er dog ikke alle, der kommer til at mærke noget til de 25 grader, for ved kysterne kommer vinden til at få stor indflydelse. 

- Vinden kommer fra sydøst, og det betyder også, at stort set alle kysterne langs hele Øresund, også ved Køge Bugt, vil være betydeligt køligere. Måske kun op til 15 grader, siger meteorologen. 

Weekenden byder på en del solskin, men væsentligt koldere end i dag. Lørdagen starter med lidt skyer, og det bliver omkring 17 til 18 grader varmt, mens søndagen, ifølge meteorologen, ser helt forrygende ud, og med temperaturer i nærheden af de 20 grader.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik