Foto: TV 2 Lorry

Flyaflysninger i København på grund af strejker i Tyskland

Strejker i lufthavne i Tyskland påvirker onsdag også flytrafikken i København, hvor flere afgange er aflyst.

Der ventes store problemer for flytrafikken i Tyskland onsdag.

Forskellige personalegrupper har varslet strejke i seks lufthavne, herunder den internationale lufthavn i Frankfurt, men også de store lufthavne i München, Düsseldorf, Köln, Dortmund og Hannover ventes ramt.

På grund af strejkerne i de tyske lufthavne er foreløbigt 16 fly til og fra København til München og Frankfurt aflyst. Det oplyser pressechef i Københavns Lufthavn, Kasper Hyllested.

Det drejer sig ind til videre om fly fra Lufthansa og SAS, men der kan komme meldinger om flere aflysninger. Passagerer kan holde sig opdateret på lufthavnens hjemmeside, fortæller Kasper Hyllested.

SAS oplyser i en mail til Ritzau, at seks af deres afgange til og fra København er aflyst.

- Vi beklager over for vores kunder. Vi gør vores bedste for at ombooke til alternative afgange, og vi tilbyder også vores kunder at få billetten refunderet, siger Anna Nielsen, der er konstitueret pressechef i SAS.

Der er aflyst et fly fra København til Frankfurt og to fly fra København til München. Desuden er tre afgange retur fra de tyske byer til København aflyst.

SAS giver de berørte passagerer besked på sms.

Hvis man har billet til afgange til München eller Frankfurt onsdag, som endnu ikke er aflyst, kan man ombooke gratis til en ny rejsedato, der finder sted senest 31 maj. Det gælder dog kun, hvis billetten er udstedt senest 25. april.