FC Nordsjælland forlænger med Mtiliga

Den tidligere landsholdsback har bundet sig til FC Nordsjælland for yderligere to år.

Fodboldklubben FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med Patrick Mtiliga.

Aftalen, der udløb til sommer, er forlænget for to år, så den tidligere landsholdsback er FC Nordsjælland-spiller frem til sommeren 2015.

- Patrick er én af de bærende kræfter på holdet og har været en vigtig del af både mesterskabssæsonen og denne sæson, der har stået på både Champions League og topkampe i Superligaen. Vi er derfor, naturligvis, endog rigtig glade for, at vi og Patrick er blevet enige om, at forlænge kontrakten, så den nu gælder frem til sommeren 2015, siger FC Nordsjællands sportsdirektør, Jan Laursen, til hjemmesiden.

Patrick Mtiliga skiftede i august 2011 til Farum-klubben, efter at han havde tilbragt en årrække i udenlandsk fodbold hos Feyenoord, Excelsior, Breda og Malaga.

Den 32-årige back blev dansk mester med FC Nordsjælland sidste år, og i denne sæson var han med i klubbens europæiske eventyr i Champions League.

- Jeg er rigtig glad for at være i FC Nordsjælland. Vi spiller en omgang inspirerende fodbold og arbejder videre med at udvikle os og spillet i en positiv retning, og det vil jeg meget gerne være en del af i fremtiden, siger Patrick Mtiliga.

Han har foreløbig spillet 54 kampe for klubben.

I landsholdssammenhæng var Patrick Mtiliga aktuel frem til sidste efterår, men han ragede uklar med landstræner Morten Olsen i forbindelse med VM-kvalifikationskampen i Italien.

Landstræneren har siden meddelt, at han ikke udtager Mtiliga til landsholdet igen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere