Exit light: Rocklegenderne fra Metallica åbner Royal Arena

Den nye Royal Arena i Ørestad indvies med koncerter med det verdensberømte metalband Metallica.

Say your prayers little one
Don't forget my son
To include everyone

De første linjer fra Enter Sandmen vil med stor sandsynlighed gjalde ud over Royal Arena i starten af februar 2017. Den nye multihal har nemlig sikret sig rockelegenderne fra Metallica til at indvie arenaen, der har plads til 16.000 gæster.

Det oplyser koncertarrangøren Live Nation.   

James Hetfield, Lars Ulrich og resten af bandet fyrer op under Royal Arena med to koncerter fredag 3. februar og søndag 5. februar.

- Når et verdensnavn som Metallica går et par ekstra mil for at åbne Royal Arena med et unikt dobbeltbrag, placerer det øjeblikkeligt Københavns nye arena i den globale elite. Vi er både stolte og ydmyge over hele bandets gestus, siger Dan Hammer, der er administrerende direktør i Royal Arena.  

Koncerterne bliver ifølge bandets danske trommeslager, Lars Ulrich, de eneste, som bandet giver i Europa i første halvdel af 2017.

- Vi er stolte og taknemmelige for, at vi er det første band der kommer gennem dørene og indvier den nye arena, og det er jo et stykke tid siden vi har været i Danmark, så vi er ekstra ekstra spændte på, at komme tilbage til mit fædreland og spille nye numre fra den friske plade, siger han.

Billetterne sættes til salg 30. september klokken 10.00 via ticketmaster.dk og livenation.dk. Hvis man får fat i billetter til koncerten, vil man formentlig også komme til at høre nye toner fra bandet.

Efter en mere end otte år lang pladepause udsender bandet nemlig et nyt album 18. november. Det kommer til at få titlen: Hardwired ... to Self-Destruct. 

Bandmedlemmerne i Metallica er efterhånden blevet nogle midaldrende herrer - tre ud af fire er 53 år. Yngste medlem er bassisten Robert Trujillo, 51, der blev en del af det legendariske metalband i 2003. 

Her kan du få et smugkig ind i Royal Arena

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Roskilde Festival

playArrangører overvejer lyntest af deltagere på Roskilde Festival

roskilde festival

Roskilde Festival klar til 2021: 29 navne er klar

Statue løftes ved Glyptoteket

playHer bliver 116 år gammel statue flyttet for første gang

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere