Efter Bodil: 16 sager i venter stadig

Efter stormen Bodil og stormfloden i december 2013 blev mange tusind hjem ødelagt af vandmasserne. Nu snart to år senere venter fortsat 16 sager i Frederikssund på at bliver afgjort.

- Der kan være mange årsager til, at de sager stadig figurerer i vores statistik. Der er nogle sager, der drejer sig om genhusning, og de kan ikke afsluttes, før folk er tilbage i deres hjem. Så de tæller med i statistikken.

 

Desuden er der nogle sager, hvor der er klaget over et udfald, som venter på en afgørelse, og så kan der også ligge nogle dobbeltanmeldelser og gemme sig, og så er der nogle, hvor den skadelidte har bedt om at få sagen sat i bero, siger Mogens Hansen, leder af sekretariatet i Stormrådet, til Frederiksborg Amts Avis.

Ifølge Mogens Hansen ligger tallene fra Frederikssund lige omkring landsgennemsnittet, og det er ganske pænt, når man tager i betragtning, at områderne i Frederikssund og Roskilde Kommuner var blandt de hårdest ramte i hele landet.

- Men det er stadig en belastning for dem, der venter på en afgørelse. Det er vi klar over, men vi arbejder så hurtigt, vi kan. Jeg ville gerne sige, at vi er færdige med arbejdet »i går«, men jeg kan ikke sætte en dato på, hvornår vi er endeligt færdige med at behandle alle sagerne, siger Mogens Hansen, som dog forsikrer, at man i Stormrådet bestræber sig på at nå i mål inden længe.

- Det, vi arbejder med nu, er at få »renset« vores statistikker, så vi når frem til et helt reelt billede af, hvor mange sager der er tale om.

Vi kan ikke som sådan træffe afgørelser, men vi er de skadelidtes ankeinstans i forhold til forsikringsselskabers afgørelse, og nu prioriterer vi at få behandlet de klagesager, der reelt måtte være tilbage, siger Mogens Hansen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik