Distortion slutter med stort underskud

Underskuddet efter årets udgave af gadefesten Distortion kan blive på en million kroner, siger talsmand.

Distortion kommer ud af årets gadefest i København med et stort underskud. Det bekræfter Distortions talsmand, Christian Langballe, over for DR København.

Problemet for københavnerfesten er ganske enkelt, at de arrangerer både gadefester i dagtimerne og klubfester om natten. Og mens Distortion tjener indtægter på klubfesterne, er gadefesterne gratis.
Det er en skævvridning, der er endt i et underskud, forklarer Christian Langballe:

- Vi har eksempelvis haft 100.000 mennesker på gaden på Vesterbro og 4.000 mennesker til vores klubaften fredag aften. Det er klart, at når man har udgifter til 100.000 mennesker, men kun får indtægter fra 4.000 mennesker, så hænger det ikke sammen, siger Christian Langballe til DR København
Hvor stort underskuddet bliver, ved arrangørerne bag Distortion endnu ikke,

- Men det kunne godt blive omkring en million kroner. Det er ikke noget, der betyder, at vi må dreje nøglen om, men det er ikke noget, man har lyst til at lægge ryg til år efter år, siger Christian Langballe til DR København

Underskuddet vil få konsekvenser for fremtidens Distortion-fester, konkluderer han

- Det er ikke vores formål at tjene penge, men det er heller ikke vores formål at skulle betale en million kroner ud af egen lomme, så der kommer til at ske noget de kommende år, siger Christian Langballe til DR København og fortsætter:

- Der kommer til at være en Distortion fest næste år og året efter, men det kommer til at være markant anderledes end i år. Vi skal finde ud af, hvad Distortion er, og hvad vi skal være.

Holdet bag Distortion vil nu gå i tænkeboks og lægge planer for fremtidens gadefester.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik