Der er kompensation til alle de, som måtte forlade Rådhuspladsen uden musik torsdag. Foto: Ida Marie Odgaard - Scanpix

Distortion måtte slukke musik: Undskylder med endnu en gratis fest

Der er en god nyhed til alle de som har Distortions gadearmbånd: Endnu en gratis fest.

Torsdag klokken 23.00 skulle den populære dj'en Morten Breum have gået på scenen til Distortions fest på Rådhuspladsen. Men Distortion var nødt til at slukke for festlighederne i en knap en time, fordi der var for mange mennesker i området. 

Som kompensation lover Distortion nu gratis indgang til Distortion Ø fredag, hvis du har gadearmbånd og er der før 18.30. Efter 18.30 koster billetten igen normalprisen på 400 kr. 

Læs også Kvindeurinal hitter på Distortion

I en opdatering på Facebook skriver Distortions grundlægger Thomas Fleurquin: 

"Tak for fantastiske gadefester. Vi var nødt til at slukke musikken i en time på grund af for mange mennesker og den tunge trafik på HC Andersens Boulevard. Det var ærgerligt og frustrerende. Festen gik i gang i 20 minutter helt til sidst – men mange gik hjem inden da. Derfor vil vi gerne give adgang til ugens hovedbegivenhed Distortion Ø fredag på Refshaleøen – i dag og indtil kl 18.30 – til alle som allerede har købt et gadearmbånd"

Alle med gadearmbånd skal gå til de røde billetvogne ved festivalpladsens indgang.Og for en god ordens skyld: det gælder kun i dag, fredag, og kun med gadearmbånd før 18.30. 

Læs også Gadefest:13 fik bøder for tis på gaden, og 20 blev anholdt