Bastian vandt MGP 2017 med sangen Frikvarter. Foto: Sofie Mathiassen - Scanpix

Det kan du lave påskesøndag: Gratis koncert med MGP-vinder eller computerspil

TV 2 Lorry giver dig bud på, hvad du kan lave påskesøndag.

 

Tag dine kager med til kagebord

Danmarks eftersigende største kagebord folder velsmagende lækkerier ud i Nordvest i København. Arrangementet inviterer alle, og man er velkommen til at tage sine egne kager med til et hyggeligt møde med sine naboer, kendte som ukendte. Kagebordet er en del af ”The Party”, hvor også Zoo kommer på besøg med forskellige dyr.

Kl. 12.30-15.30, gratis

Læs mere her. 

Traditionsrig ægtrilning

At lege med æg er en gammel tradition, som siden 1600-tallet har hørt til påskens lege og fornøjelser. Påskesøndag kan du og din familie for 20. gang deltage i den traditionsrige og populære Ægtrilning ved Hvidovre Kulturråd.

Kl. 10-12, gratis

 

Ølfestival på Travbanen

Travbanen i Charlottenlund inviterer til en dag med spændende hestevæddeløb og masser af øl. Et stærkt startfelt af unge løbsheste sørger for underholdingen, mens 15 forskellige bryghuse sørger for et bredt udvalg af øl for enhver smag.

Kl. 11.00, 60,-

Læs mere her.

Gratis koncert på Bakken for børnene

MGP er tilbage med et helt nyt kuld af talentfulde og dygtige børn - og i påsken kan I opleve alle favoritterne for fuld udblæsning på Bakken. Søndag optræder Bastian, Amada, Minna og Maja & Annika. 

Kl. 14.00. Gratis entré.

Læs mere her. 

Minecraft for hele familien

Medbring egen tablet eller bærbar computer og leg med byggeklodserne på skærmen sammen med andre eller bare med mor og far.  På Cafe Gimle i Roskilde afholdes der nemlig et påskearrangement, hvor eksperter i computerspillet vil komme med tips og tricks. 

Kl. 11.30.

Læs mere her