00:56

Hanne Marie Holst Harboes vindervideo: Skammens Læber - En hyldest til kvindens køn.

Still fra dagens vindervideo: Skammens Læber

1 af 2

Dagens videovinder: Skammens Læber

Seje frivillige og hjælpsomme sjæle. Festivalgængerne har travlt med at sende os videoer, der hylder den gode indsats. Her er dagens vinder.

Roskilde Festival buldrer afsted - og uden frivillige og hjælpsomme sjæle i tusindvis, så ville den ikke hænge sammen. Sammen med Roskilde Festival og Tuborgfondet har vi valgt at sætte fokus på de mange, der gør noget ekstra for at folk skal få en god festivaloplevelse. #RFHero er navnet på projektet. Nogle er frivillige med en fast opgave under hele festivalen - andre bidrager med sjove påhits og underholdning.

TV 2 Lorry har stort hold kampagnemedarbejdere med på festivalen, og de drager rundt på hele området og opfordrer festivalgæsterne til at levere videoer om de hjælpsomme sjæle og de frivillige. Videoerne vælter ind hos os. Se dem her.

I de her dage nominerer vi hver dag fire af dem - og den, der får flest stemmer, går videre til finalen. Vinderen af finalen løber med to billetter til næste års festival.

Og dagens vinder er - efter afstemningen her på Lorrys hjemmeside - kåret: Skammens Læber løber med sejren.  Den kan du se her.  Det er Hanne Marie Holst Harboe, der står bag dagens vindervideo.  Hun fortsætter mod finaledysten og sammen med de tre andre nominerede har hun vundet en lækker Lorry-T-shirt.

Og med kåringen af dagens vinder, så er vi klar med fire nye videoer, der er nomineret til at kæmpe om en finaleplads. Find afstemningen her.