Byret: Brian Sandberg skal i fængsel for kokain

Byret afviser at lade Brian Sandberg slippe for at afsone kokaindom, skønt han sad for længe i en anden sag.

 Bandidos-rockeren Brian Sandberg slipper ikke for at afsone en dom på to måneders fængsel i en sag om kokain.

Det var ellers Sandbergs håb, fordi han i en anden sag havde siddet varetægtsfængslet i to måneder længere, end han endte med at blive dømt.

Sandberg havde derfor bedt byretten om at lade de to overskydende måneder bag tremmer gå lige op med kokaindommen, men det har Københavns Byret nu afvist, oplyser Sandbergs advokat, Michael Juul, til Ritzau.

Dommen på to måneders fængsel stammer fra en kokainsag tilbage i 2010. Her blev Sandberg dømt for til en fest at have været i besiddelse af nogle gram af det ulovlige stof.

Overskydende måneder stammer fra "Den Store Rockersag"

De to måneder, som Sandberg sad for længe i varetægt, stammer fra sagen, som kaldes Den Store Rockersag.

Her sad Sandberg varetægtsfængslet i to år og seks måneder. Han endte med at blive idømt fængsel i to år og fire måneder for sin rolle i et kølleoverfald ved Brorsons Kirke.

I samme sag blev Sandberg i byretten dømt for at have en rolle i forbindelse med flere drabsforsøg, men det blev han frifundet for af Østre Landsret.

Advokat anket kendelsen til Landsretten

Efter landsretsdommen i rockersagen, som faldt i november 2012, forlod Brian Sandberg rockergruppen Hells Angels, som han var medlem af på det tidspunkt. Efterfølgende sluttede han sig til rivalerne fra Bandidos.

Sandbergs advokat, Michael Juul Eriksen, har kæret kendelsen fra Københavns Byret om, at Sandberg skal afsone de to måneders fængsel fra kokainsagen, til Østre Landsret.

Inden da skal Københavns Byret dog tage stilling til et erstatningskrav om uberettiget fængsling i de to overskydende måneder fra rockersagen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere