Brøndby skubber deadline for lønaftale til fredag

Brøndby IF meddeler, at man har udskudt deadline for en lønaftale til i morgen klokken 14.

Brøndby IF er endnu ikke nået til enighed med sine ansatte om den lønaftale, der er en af forudsætningerne for, at man når i mål med klubbens redningsplan.

Klubben havde oprindeligt sat fristen for at nå frem til en aftale til torsdag kokken 12, men den er nu foreløbig udskudt til fredag klokken 14.

- I de sidste to dage har der været meget positiv dialog med medarbejderne, som har vist stor velvillighed til at støtte op om selskabet, og jeg ser positivt på, at vi når til enighed, siger klubbens konstituerede direktør Tommy Sommer Håkansson til klubbens hjemmeside.

Udspillet fra ledelsen var en permanent lønnedgang på 10 procent og derudover en ekstra nedgang på 15 procent i tre måneder, som dog ville kunne blive betalt tilbage, hvis klubben redder sig i Superligaen denne sæson.

De ansatte har i stedet foreslået, at man gav afkald på det meste af januarlønnen mod at få beløbet tilbage i april, når man har gemmeført den planlagte emission.

Brøndby er presset på likviditeten og har derfor brug for skære i lønudgifterne for at afværge en konkurs.

Ud over lønaftalen er et af de andre vigtige punkter i klubbens redningsplan, der blev fremlagt i tirsdags, at der skal findes en ordning med Spillerforeningen i den såkaldte feriepengesag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere