Bil endte i ølbar: 17-årig pige rev i rattet under skænderi

En 17-årig pige er sigtet for at bringe andres liv og førlighed i fare, efter at en bil kørte ind i en bar.

Det var et skænderi mellem en 22-årig mand og hans 17-årige søster, der torsdag eftermiddag resulterede i, at en rød bil bragede ind i den kendte bar Mikkeller & Friends i København.

- De kom op at skændes, og pigen trak så hårdt i rattet, at det gik galt, og de kørte ind i baren, siger vagtchef Henrik Svejstrup fra Københavns Politi. 

Baren ligger i en kælder i Stefansgade på Nørrebro, og bilen satte sig fast i et af barens vinduer.

Ingen gæster på baren kom noget til, men en mand, der sad på en bænk udenfor, fik skrammer og brækkede muligvis et ben, da han kastede sig væk fra den løbske bil.

 

Søskendeparret kom heller ikke noget til, men de kan nu se frem til at blive fremstillet i grundlovsforhør fredag med krav om fængsling.

Pigen er sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf om at bringe andres liv eller førlighed i fare og for at have kørt bil uden førerret, oplyser politiet. 

Sidstnævnte sigtelse skyldes, at pigen teknisk overtog kontrollen med bilen, da hun greb fat i rattet, og dermed har hun kørt bil uden at have kørekort. 

Forlydender om, at søskendeparret efter uheldet skulle være stukket af, bliver dog afvist af politiet, der fortæller, at søskendeparret blot var gået over i Nørrebroparken på den anden side af gaden.   

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Lyngby

Unge dømt - narrede ældre til at købe guldbarrer

Knivstik

Mand stukket ned i Indre By

Knivstik Valby

Dræbte 27-årig med kniv og forsøgte at dræbe to andre - nu har 20-årig fået sin straf

20200517-194837-A-1920x1277we

Bankede døtres hoveder ind i radiator: Nu har far fået dom for 13 års mishandling

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere