Berlingske fyrer Forenede Service i hele landet

Efter afsløringen af at fire illegale rengøringsmedarbejdere her Berlingske Media nu fyret Danmarks næststørste rengøringsselskab Forenede Service.

Efter afsløringen af at fire illegale rengøringsmedarbejdere gjorde rent for journalisterne på B.T., Weekendavisen og Berlingske Tidende, har selskabet Berlingske Media nu fyret Danmarks næststørste rengøringsselskab Forenede Service. Det skriver Fagbladet 3F.
      Fyringen får allerede virkning i denne uge i hovedkvarteret i Pilestræde i Indre København. I resten af landet stopper samarbejdet inden for de næste par måneder.
      - Skiftet sker efter længere tids overvejelser og på baggrund af den nylige episode i Pilestræde, hvor SKAT i samarbejde med politiet anholdt fire af det nu tidligere rengøringsselskabs medarbejdere, som havde rod i opholds- og arbejdstilladelser, lyder det fra Berlingske Media.
      SKAT og politi anholdt tirsdag 17. januar tre mænd fra Cameroun og en mand fra Ghana, som arbejdede sort og illegalt for en underleverandør til Forenede Service. De fire mænd er alle blevet fængslet og står nu overfor at blive udvist.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik