Bandidos får syv år for amfetamin

Bandidosrocker Jonas Gøttrup Larsen får syv års fængsel ved Retten i Roskilde for handel med kilovis af amfetamin. En håndlanger fik fire et halvt år.

Den 36-årige Bandidosrocker Jonas Gøttrup Larsen blev mandag ved Retten i Roskilde idømt syv års fængsel for at være hovedmanden i en narkobandes handel med godt 4,5 kg amfetamin.
En håndlanger, Finn Johnny Thies-Petersen, blev idømt fire og et halvt års fængsel. Begge dømte tog betænkningstid til at anke dommen.
Med mandagens dom er mindst seks nu dømt i sagen, hvor der resterer et par hængepartier, oplyser anklager Daniel Larsen fra politiets Task Force Øst.
Sagen begyndte at rulle i marts, da Task Force Øst anholdt 11 personer i en aktion, hvor der blev beslaglagt en stor mængde amfetamin i et kælderrum på Søndre Ringvej i Roskilde.
Forud var gået traditionel politiefterforskning med aflytninger. Kælderrummets ejer tilstod og fik en dom på fem et halvt års fængsel.
Det har været fremme, at narkohandlen skete i et ledtog mellem Bandidos og banden Black Cobra.
Men selv om et medlem af Black Cobra er dømt i sagen, er der ifølge anklager Daniel Larsen ikke belæg for at fastslå et sådant decideret bandesamarbejde.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik